Wymyślamy dalsze losy bohaterów kultowego serialu pt. "Horoskop Śmierci"
Witam was! Na początek moja wielka prośba. Proszę was logujcie się i pomagajcie nam tworzyć naszą wymyśloną 3 serie kultowego serialu francuskiego pt. "Horoskop Śmierci". Będziemy tutaj wymyślać dalsze losy wszystkich bohaterów, oraz możemy dodawać nowych. Mam nadzieję, że będzie was dużo. Bardzo mi na tym zależy. Z góry dziękuję za dołączenie do ekipy! Pozdrawiam wszystkich i piszcie, możemy stworzyć nie zapomniane super opowiadanie.
Użytkownik
Salve Esti!
Mam nadzieję, że twój pomysł zjednoczy dużo ludzi!
Ostatnio edytowany przez Millady (2008-02-26 18:00:23)
No mi też się zaczyna ten pomysł podobać i myślę, że nieźle na tym wszystkie dojdziemy, z resztą każda z nas ma zdolności twórcze więc będą czytały ans dużo osób. A właśnie kto napisze 2 część? 1 just jest :)
No pewnie, że się da. Ale ustawione jest, że ja nie mam możliwości nadawanej przez administratora bo jestem na minimum moderatora:)) mowiac jasniej chodzi o to, ze nadajac mi tą "funkcje" nadalas mi ograniczone mozliwosci:))
wow zostalam adminem?? hehe ja chcialam galarię fotek dodac, mam nadzieję, że nie masz nic przeciwko? w koncu nie samym opowiadaniem czlowiek zyje, pomyslalam wiec, aby zadbac o forum troche graficznie
hehehe pewnie, zę nie mam nic przeciwko hehe a widzisz potrafię czynić cuda :)) hehehe żartuje hehe zrobiłam tam bo uważałam, że musi być tak i koniec! hehehe a reszta to tam nic sie nie odzywają hehe mozę nie zyją? hehehe nie dobra już mi zaczyna odbijać bo weekend hehe niech sie wszyscy dowiedzą, zę ja jestem taka lekko rąbnięta
hm.....a moge miec "ale" co do ogłoszenia? to taka troche przesadzona reklama nie uwazasz? jakos tak dziwnie to wygląda...tzn ja bym nawet to zostawila jak jest ale bez "sa super" i adminow z małej-co o tym sadzisz?
a co do galerii to moge dodac kilka fotek? Tak po 15 do kazdej serii okolo- mysle ze to dobry pomysł, bo niektorzy czytajacy opowiadanie pewnie chetnie by tez cos poogladali ( musimy "byc wszechstronni")
niom jasne ze możesz :)) hehe co się mnie pytasz? hehe wiesz skoro jesteś administratorem to nie bez powodów więc możesz robić :)) hehe niom ja też hehe zaraz bedzie inne ogłoszenie bo muszę coś ogłosić
hehehe no ja założyłam forum (chyba bo dokładnie nie pamiętam wiesz hehe) hehe ale Ty też tu rządzisz bo skoro ja Cię właśnie wybrałam to po to, abym nie tylko ja decydowała o forum co na nim będzie i w ogóle :))
Już ją dodała, ale mam pytanie. Niby jak Ty chcesz opublikowac nr 6, skoro jeszcze nie wiesz co jest w piątce? Przeciez tresc i fabuła muszą się ze sobą wiązać. Poza tym część 6 też będzie prawdopodobnie napisana przez Esther, jak to zakomunikowała w poście z częścią nr 5.
PS: Qui est "ester" (kim jest "ester") tak w ogóle, bo ja znam tylko "Esther".
vikusia1dalola ja nie jestem ester tylko Esther nie lubię jak ktoś mi tak pisze pseudo bo to normalnie mnie aż nie wiem co. Thx Shinri, ale wątpie, ze to pomorze a co do części 6 prawda, ze to ja chyba będę ją pisała
Użytkownik
Bonjour ;-) nio, dawno się zarejestrowałam, a jeszcze nic nie napisałam hehe, ale na razie żadnego opowiadania z mojej strony nie będzie, nie mam pomychów :-/ może w końcu jakieś wpadną mi do głowy...
Użytkownik
nio, zmieni się na pewno, jak mnie natchnienie chwyci :)
ale na razie wolę czytać niż pisać